HOLISITISK HÄLSOCOACHNING

En förändring tar tid och behöver tålamod och omsorg. Jag erbjuder därför olika paket som speglar olika behov. En hälso- och livsstilsanalys samt ett återbesök har ett grundpris, men tillsammans med flera återbesök erbjuder jag paketlösningar.

 
Det finns möjlighet att utnyttja friskvårdsbidrag eller friskvård via Actiway.
Det går även bra att betala med Klarna och där utnyttja möjligheten att delbetala

Gratis konsultation

Jag erbjuder 15 minuter gratis konsultation.

 

Hälso och livsstilsanalys, inklusive tung och ansiktsdiagnostik

1600 kr / 90 minuter

Utnyttja friskvårdsbidrag, friskvård via Actiway eller Klarna. 

Inför en hälso- och livsstilsanalys har du fyll i ett omfattande hälsoformulär där du beskriver dina obalanser, symptom och svarar på frågor om din livsstil. Du får även skicka in bilder på ditt ansikte och din tunga.   
           

Det första mötet blir väldigt viktigt för den fördjupade kunskapen och för att lära känna dig bättre. För mig är det oerhört viktigt att individanpassa och att tillsammans hitta vägar till en bättre och långsiktigt bättre hälsa.

Uppf​öjlning

1100 kr / 60 minuter

Utnyttja friskvårdsbidrag, friskvård via Actiway eller Klarna. 

Vi följer upp hur du går för dig, men vi jobbar också vidare med din plan och hur du kan fortsätta stötta din kropp för att få en bättre hälsa. Vi jämför gamla bilder med nya för att se utvecklingen. Ofta utformar jag en långsiktig plan med flera steg. Vi jobbar med ett steg i taget och lägger till fler verktyg eller förändringar i den takt som du är redo för det.

Jord

PAKET JORD

2950 kr

Utnyttja friskvårdsbidrag, friskvård via Actiway eller Klarna. 

Här ingår den inledande hälso- och livsstilsanalysen samt 2 återbesök.

Paketet JORD passar dig som redan jobbar med din hälsa och kommit igång med nya vanor alternativt att du har vissa kunskaper sedan tidigare och behöver en kickstart. Du behöver också hjälp med att hitta grundorsaken till dina symptom och rekommendationer att komma i balans för att få bättre hälsa. Du är inte i behov av coachning under så lång tid utan klarar att på egen hand genomföra förändringar.

PAKET LUFT

4950 kr

Utnyttja friskvårdsbidrag, friskvård via Actiway eller Klarna. 

Här ingår det inledande hälso- och livsstilsanalysen samt 4 återbesök.

Paketet LUFT passar dig som från grunden behöver förändra dina vanor och din livsstil. Du behöver stöd och vägledning på vägen. Du behöver hjälp med att hitta grundorsaken till dina symptom och jobba långsiktigt för att förstå hur din kropp fungerar och vad som kommer fungera för dig i längden. Med flera uppföljningar kommer en djupare och bredare kunskap och även självkännedom då vi även jobbar med hela din livsstil, återhämtning och den mentala hälsan.

Girl Relaxing
Vatten

PAKET VATTEN

6950 kr

Utnyttja friskvårdsbidrag, friskvård via Actiway eller Klarna. 

Här ingår det inledande hälso- och livsstilsanalysen samt 6 återbesök.

Paketet VATTEN finns för dig som gått länge med obalanser med flera symptom och där ditt välmående på olika sätt är påverkat. Du behöver från grunden förändra dina vanor och din livsstil. Du vet med dig att du behöver mycket stöd och information, men även uppföljningar under en längre period för stöttning och guidning. Du behöver även hjälp med att hitta grundorsaken till dina symptom och jobba långsiktigt för att förstå hur din kropp fungerar och vad som kommer fungera för dig i längden. Med flera uppföljningar får du en djupare förståelse och bredare kunskap om din hälsa och vägen till en bättre hälsa. Vi jobbar även med hela din livsstil, återhämtning och den mentala hälsan.