top of page
thumbnail_IMG_0117_edited_edited.jpg

OM MIG

Min vision och önskan är att de människor jag möter ska få en bättre hälsa inifrån och ut. Jag önskar att det efter våra möten ska kännas, men även synas att livskvaliteten och energin har ökat och att leendet blivit större! Det bästa är att du kommit närmare dig själv, prioriterar dig själv och följer ditt hjärta <3


Jag är utbildad Holistisk hälso- och livsstilsterapeut, Beteendevetare och Stressterapeut. Jag är även medial vägledare och healer. Den kombinationen är jag så glad och stolt över. Jag ser hur det hjälper och vägleder på djupet när vi tar hänsyn till flera aspekter i livet.

 

Jag har jobbar med människor i ca 15 år inom olika verksamheter och med olika målgrupper. Mitt intresse för holistisk hälsa har alltid varit väldigt stort och när jag till slut valde att lyssna inåt, var valet så lätt. Mitt driv och engagemang finns i att få hjälpa och vägleda människor att må bättre, leva gladare och mer nära sig själva. Därför tog jag steget att utbilda mig till Holistisk livsstils- och hälsoterapeut för att fördjupa mina kunskaper inom holistisk hälsa.
 

Det som är så spännande är att man inom holistisk hälsa, med grunderna i funktionsmedicin, söker grundorsaken till besvär och symptom för att på djupet kunna hjälpa och stötta kroppen till självläkning. Jag ser även till livsstilen och själen. Många gånger påverkar också stress och den mentala hälsan kroppen väldigt mycket, vilket kan försvåra symptomen ytterligare. Därför är det så viktigt att jobba holistiskt med helheten.


Jag vägleder gärna dig att hitta din väg till en bättre och skönare hälsa inifrån och ut. Det är så värt att fokusera på sig själv. Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är att tänka på sig själv och lägga fokus på sin hälsa för att bli en gladare och mer vital person. Det kan kännas svårt och som en utmaning att ta tag i sin hälsa och göra förändringar, men jag lovar att det är så värt det.


 

Det är så otroligt spännande att se hur människor når en bättre hälsa på ett naturligt sätt. 


 

Du är så välkommen att boka in dig hos mig.

 

Anika

bottom of page