thumbnail_IMG_0117_edited_edited.jpg

OM MIG

Min vision och önskan är att de människor jag möter ska få en bättre hälsa inifrån och ut. Jag önskar att det efter våra möten ska kännas, men även synas att livskvaliteten och energin har ökat och att leendet blivit större!

Jag är utbildad Holistisk hälso- och livsstilsterapeut, Beteendevetare och Stressterapeut. Jag har jobbar med människor i ca 15 år inom olika verksamheter och med olika målgrupper. Mitt intresse för holistisk hälsa har alltid varit väldigt stort och när jag till slut valde att lyssna inåt, var valet så lätt. Mitt driv och engagemang finns i att få hjälpa och vägleda människor att må bättre, leva gladare och mer nära sig själva. Därför tog jag steget att utbilda mig till Holistisk livsstils- och hälsoterapeut för att fördjupa mina kunskaper inom holistisk hälsa.


Det som är så spännande är att man inom holistisk hälsa, med grunderna i funktionsmedicin, söker grundorsaken till besvär och symptom för att på djupet kunna hjälpa och stötta kroppen till självläkning. Jag ser även till livsstilen och själen. Många gånger påverkar också stress och den mentala hälsan kroppen väldigt mycket, vilket kan försvåra symptomen ytterligare. Därför är det så viktigt att jobba holistiskt med helheten.


Jag vägleder gärna dig att hitta din väg till en bättre och skönare hälsa inifrån och ut. Det är så värt att fokusera på sig själv. Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är att tänka på sig själv och lägga fokus på sin hälsa för att bli en gladare och mer vital person. Det kan kännas svårt och som en utmaning att ta tag i sin hälsa och göra förändringar, men jag lovar att det är så värt det.


Det är så otroligt spännande att se hur människor når en bättre hälsa på ett naturligt sätt. Läs mer om min hälsoresa här. (länk till sidan som ska finnas under Läs mer.


Jag har även en spirituella sida som alltid funnits med mig och legat mig varmt om hjärtat. Det har hjälpt och väglett mig många gånger genom livet. Den mediala resan började jag på allvar dyka ner i för några år sedan och det har berikat mitt liv ytterligare.


Välkommen att kontakta mig!

Anika