top of page
Sök
  • Anicare Holistic

Välbehagsdagar

Välkommen till en helg i hälsans tecken!

Under denna helg erbjuder vi som arbetar inom hälsa, välmående och spiritualitet våra tjänster och produkter till kunder i och runt Uppsala.

Du får här möjligheten att träffa oss personligen eller i grupp till rabatterade priser i en fantastisk miljö!

OBS! Deltar du i något av våra evenemang eller privatsession under helgen har du även möjlighet att tävla om att vinna ett hälsoboost paket till ett värde av ca 3000 kr! Det fantastiska hälsoboost-paketet kommer att innehålla en session vardera med våra medverkande utövare under helgen och lottas ut i efterhand.


Datum: 8-9 maj Tid: 10:00-17:00 Plats: Rasbo kursgård, Rasbo strandet 1, 74010 Almunge Parkering: finns i begränsad form så samåk gärna. Buss: Från Uppsala C ta buss 805 mot Hallstavik gå av vid hållplats Sursta promenera ca 20 min eller bli upphämtad av någon på kursgården. Entré för deltagare: 100 kr Betalningsmetod: Swish eller kontant


Restaurang på kursgården: fika finns att köpa

På lördagen får vi besök av Andres Espin som står för försäljning av hantverk och instrument från Equador och Sydamerika.

På söndagen får vi besök från Kumbha som står för försäljning av kristaller, tarotkort, rökelse, böcker, mm. Kontakta Kumbha på uppsala@kumbha.se ifall du önskar att de ska ta med sig något speciellt från butiken. Se www.kumbha.se

Försäljning av konst av Maja Lindqvist hela helgen.

Läs mer om våra utställare/utövare nedan och förboka din tid med respektive utövare via mail eller telefon. Drop-in i mån av plats!

Kajsa Sjögren erbjuder:

Medial vägledning (Kärleksfulla och hjälpande budskap från universum.) 20 min 300 kr 40 min 600 kr

Solsession™ (Budskap från universum och Solhealing® som ger rensning av karma, tidigare liv, själsliga kontrakt, återställning av själen, balansering av chakran, rensning av auran, jordning, påfyllning av nya kraftfulla energier och aktiveringar.) 40 min 600 kr

Tidigare liv-kanalisering (Du får ett tidigare liv beskrivet för dig så att du ska kunna släppa taget om det som håller dig fast i livet. Obalanser frigörs och förmågor kan komma fram.) 40 min 600 kr

Kontakt: kajsa@sjalagott.com 070 994 99 08 www.sjalagott.com


Martina Lundgren erbjuder:

Själshealing Healing med budskap & verktyg du behöver

Medial Vägledning Kanaliserad vägledning från ditt högre jag

Medial Sittning Kontakt med nära & kära på andra sidan

Vägledning med Tarot Frågor & svar om din nuvarande livssituation

Prova-på priser denna helg! 10 min 200 kr 30 min 400 kr

Kontakt: martina@heavenonearth.se 073 956 07 91 www.heavenonearth.se

Charlotte Hedberg erbjuder:

Lavender Healing och kanalisering 30 min 350 kr

Lavender Love Healing i grupp 30 min 150 kr

Kontakt: lavendelhealing@gmail.com 076 882 28 81 https://lavender-healing.webnode.se

Anika Lopez Wall erbjuder:

Läkande kost och livsstil & Tung- och ansiktsdiagnostik

Lär dig hur du med läkande kost och livsstil kan återfå god hälsa och balans i ditt liv. Vid obalans och inflammation i kroppen kan antiinflammatorisk kost hjälpa kroppen att påbörja en läkningsprocess. Obalanser kan visa sig som exempelvis magbesvär, IBS, huvudvärk, trötthet, sköldkörtelobalans etc. Läkande kost och återhämtning kan hjälpa kroppen att återfå balans.

Tung- och ansiktsdiagnostik har sina rötter i österländsk medicin och har utvecklats till ett verktyg vi använder oss av för att kunna se olika nedsättningar i kroppen. Det är ett kraftfullt verktyg som visar var obalanser finns och hur vi kan stötta kroppen. Jag jobbar med ett holistiskt perspektiv där hela du är viktig.

Jag är även under utbildning för att utveckla mig medialt och kanalisera och har en stark intuition. I mina sessioner kommer ofta även budskap och vägledning.

30 min 350 kr

Kontakt: info@anicareholistic.se 073 99 00 912 www.anicareholistic.se


Edita Karlsson erbjuder:

Lymfmassage - en lätt massage som ökar cirkulationen i lymfsystemet och motverkar kroppssvullnad. En avslappnande behandling. 50 min 450 kr 30 min 300 kr

Kontakt: karlssonedita@gmail.com 070 097 15 68

Session i grupp


LÖRDAG, 8 maj:

Charlotte Hedberg: Lavender Love Healing i grupp utomhus kl. 11:25-12:00 så många som vill kan vara med. 150 kr/person

Kajsa Sjögren Solsession™ i grupp 13.00-14.00 - 250 kr. Under en Solsession™ i grupp får ALLA deltagarna budskap från änglar, guider och andra ljusvarelser i universum. Alla får ta emot Solhealing® får ofta delta under en kortare meditation. Solhealingen® ger rensning av blockeringar, obalanser, chakran, auran, tidigare liv, karman och själsliga kontrakt. Själen återtar sin ursprungsform. Man jordas och får tillgång till nya energier med koder och symboler samt DNA-aktiveringar. Deltagarna sitter i mycket höga energier under tiden och ärkeänglarna arbetar för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sessionen. Budskapen förmedlas på en nivå som är okej att ta emot inför andra som man inte känner.

Charlotte Hedberg: Lavender Love Healing i grupp utomhus kl. 15:25-16:00 så många som vill kan vara med. 150 kr/person


SÖNDAG, 9 maj:

Charlotte Hedberg: Lavender Love Healing i grupp utomhus kl. 10:10-10:45 så många som vill kan vara med. 150 kr/person

Kajsa Sjögren: Träffa ditt universella team, kl. 11.00-12.00, 150 kr. Här får du möjlighet att lära dig enkla knep för att träffa ditt universella team. Du får budskap från dem och känner deras kärlek.

Kajsa Sjögren Solsession™ i grupp 13.00-14.00 250 kr. Under en Solsession™ i grupp får ALLA deltagarna budskap från änglar, guider och andra ljusvarelser i universum. Alla får ta emot Solhealing® får ofta delta under en kortare meditation. Solhealingen® ger rensning av blockeringar, obalanser, chakran, auran, tidigare liv, karman och själsliga kontrakt. Själen återtar sin ursprungsform. Man jordas och får tillgång till nya energier med koder och symboler samt DNA-aktiveringar. Deltagarna sitter i mycket höga energier under tiden och ärkeänglarna arbetar för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sessionen. Budskapen förmedlas på en nivå som är okej att ta emot inför andra som man inte känner.

Charlotte Hedberg: Lavender Love Healing i grupp utomhus kl. 15:25-16:00 så många som vill kan vara med. 150 kr/person

ANG. RESTRIKTIONER Lokalen är stor med många rum MEN vi räknar med att allt utom de individuella sessionerna och toalettbesök kan ske utomhus. Så ta med dig kläder efter väder.

Ifrån samtliga behandlingsrum kan man gå in utifrån genom en altandörr.

För att undvika spring i korridorer har vi 3 värdar på plats som visar dig rätt.

Har du några frågor kontakta kajsa@sjalagott.com.

Varmt välkommen!

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page