top of page
Andalaya-low-149.JPG

ENOUGH IS ENOUGH
 

grupprogram online

För att din vardag ska sluta handla om inre stress och brist på energi. Det här är för själslig återhämtning, personlig utveckling och omsorg till DIG. Det är DIN tur nu!

Fokus på DIG och din LÄKNING för att din vardag ska sluta handla om allt du inte orkar och allt i din vardag som tar energi. Du ska inte längre gå och lägga dig på kvällen med en klump i magen för det du inte hann, för ditt humör, bristande tålamod och känsla av otillräcklighet.

 

Din kropp har också börjat säga ifrån med olika typer av besvär. Det är som om livet vill visa dig en annan väg. Du känner in allt i din omgivning och energierna tynger dig. Du finns för alla andra, men inte för dig själv. Du vill ha en ändring på det nu!

Det här är för DIG som inte längre vill vara begränsad, utmattad och instängd i allt som bara rullar på. Du vill utforska dig själv och ta en självklar plats i ditt liv.

Enough is Enough är för dig som vill hitta tillbaka till dig själv, få en bra hälsa, ha energi i din vardag och känna dig mer fri, SÅ att du kan orka med dina barn, relationer, jobb och inte minst DIG själv.

 

När din inre stress sjunkit, när det är självklart för dig med vila och återhämtning, bygger du en inre styrka, du ökar din självkärlek och känsla av värde. Du kommer göra fler och fler bra val för DIG!

Du vill kunna gå och lägga dig på kvällen med en skön känsla av tacksamhet och inse att du förändrat ditt liv. Du är viktig och värd att tas om hand. Din inre stress har sjunkit markant, dina relationer är mer kärleksfulla och din vardag känns skönare och lugnare. Du har mer energi och känner dig friskare. Inom dig finns en vacker och fin energi, som tagit dig närmare den du vill vara och närmare det liv du vill leva. 

Det här är för dig som längtar efter själslig återhämtning och vila. Som vill och behöver ge dig själv omsorg.

Under 6 månader ser vi till hela dig, kropp och själ. Vi kommer fördjupa oss i:

Reading Outside

Återhämtning och vila

Inre och emotionell stress sitter i kroppen. Vi når därför stressen via kroppen. Du får lära dig att känna in och komma närmare din kropp. Släppa på stress och stagnerad energi.


Du får ta del av breathwork/djupandning och meditationer för att förstärka läkningen och lugna tankar, känslor och hela nervsystemet.


Du får hjälp att reglera/neutralisera tankar och förstå varifrån emotionell stress och känslor uppkommer.

IMG_5611.jpg

Omsorg till DIG

Höj din självkärlek och ditt värde. Gör dig själv viktig.


Förstå dina känslor och vad som skapar inre stress.


Vad tar energi och vad ger energi?

Vad triggar dig och varför?

Att känna omsorg, känna känslor och acceptans till dem. Lära sig känna och släppa.

Tofu Salad

Läkande mat

Ge kroppen återhämtning och en lätt rening.

Höj upp energin i din kropp.
 

Ta hand om ditt tempel.

Minska på obalans. Varifrån uppstår symptom och besvär?


Lev en vardag med mer omsorg till din kropp.

Du får lära dig om vad som är ren och läkande mat. 

Eventuella förändringar är valfritt och ska ske utan stress och press. Handlar bara om omtanke till kroppen och utifrån förutsättningar och vilja.

Crystal-Healing-Practice

Healing & spirituell coachning & vägledning

Sessioner i healing fördjupar läkning och hjälper kroppen att släppa på blockeringar och stagnerad energi.

 

Du får uppleva kraften och den starka energin i healing som en del av att minska på inre och emotionell stress.

 

Här ingår även medial livscoachning och medial vägledning till gruppen.

Det ingår även en 21- dagars healing (valfritt) att göra individuellt någon gång under programmet.

Temat är:

Kärlek till dig & ditt inre barn.

Coachning och stöd får man under tiden i FB-gruppen och under livetillfällena.

Torsdagen den 28 mars 2024 börjar nästa grupp!

Därefter löpande intag. 

Anika1.jpg

Det här är för dig som:

  • Fått nog av den inre stressen och att ständigt vara trött och sliten. Det enda du längtar efter är LUGN och tid för dig själv.
     

  • Du har fått nog av att inte ha energi till din vardag, barn, relationer och dig själv.
     

  • Du tar dig mer tid till andra än till dig själv.
     

  • Har en kropp som sagt ifrån länge och du känner dig utmattad, stressad, trött och sliten.

Nu är det din tur. Det är dags för dig att ta hand om dig själv.

Inre lugn, mindre stress och en kropp som mår bra, kan bli din verklighet och det nya självklara.

Det är för dig som LÄNGTER efter att må bra. Som längtar efter att fokusera på dig själv och göra något för dig själv och din hälsa.

 

SÅ att du orkar med din vardag, får tid till återhämtning och det som ger dig GLÄDJE i livet, med en mage i balans, ett lugnare sinne och mycket mer energi.

Ta fram din inre styrka och power! Öppna ditt hjärta för själslig och personlig utvecling.

Meditating in Nature
“Jag hade tidigare deltagit i en superhärlig workshop med yoga och healing som Anicare anordnade så när jag såg att det dök upp en 10-veckors kurs så kunde jag inte motstå att anmäla mig. Jag är så glad att jag lyssnade på min intuition och anmälde mig. Att jobba med mig själv både med kost och det inre gav mycket på alla plan. Med Anicas suveräna guidning så blev även svåra och jobbiga veckor lättare. Nu när det gått någon vecka efter kursen så är jag klart lättare både i kropp och sinne. Jag kan lättare läsa av kroppens signaler vad som är bra för mig eller inte. Jag kan varmt rekommendera Detox & Healing kursen för dig som vill göra en förändring i ditt liv..”
“När jag bestämde mig för att gå kursen ville jag mår bättre i kroppen, framför allt i magen. Jag ville verkligen testa att äta anti-inflammatorisk mat och jag ville ha mer kunskap kring hur jag kunde göra en detox. Kursen är en blandning av teori, uppgifter hemma, meditation, healing och samtal. Det var ett toppenupplägg tycker jag. Jag lärde mig mycket om mat och hur det hänger ihop med kroppen och själen. Att båda behöver vara i balans. Jag har lyckats med Anikas hjälp göra en detox, jag vet hur jag ska fortsätta, hur jag ska lyssna på min kropp, hur jag meditera och kan använda mig av breath work. 
Jag tycker detta är en toppen kurs som jag varmt kan rekommendera om du vill förändra ditt liv, lär dig mer om mat och hur du kan må bra! Tack Anika du är en fantastisk coach! ”
bottom of page