top of page

HEALING

Bild 4.jpg

HEALING

Healingen jag ger är intuitiv och kanalisas direkt från källan av ljus. Den är läkande och balanserande och påminner kroppen om dess neutrala ursprung. Med hjälp av mina guider och healingänglar blir jag vägledd och känner var i din kropp själsliga och emotionella blockeringar finns. Den ljusa och kraftfulla energin frigör obalanser från kroppen och fyller dig med läkande och balanserande energi.

 

Jag får information och budskap som är för din själsliga och emotionella läkning. Ofta handlar det om mentala och fysiska blockeringar som behöver komma upp till ytan för att bearbetas och läkas. Healingenergin hjälper till att neutralisera och balansera så att du efter sessionen känner dig lugnare och friare. Vägledningen och de budskap jag får till mig kan innebära att du efter sessionen har delar att jobba vidare med rent själsligt och mentalt. Det är för ditt högsta bästa och för din utveckling att leva närmare ditt sanna jag.

 

Min healing och den mediala vägledningen jag också ger, är starkt sammankopplade och är ett fint komplement till mitt arbete inom holistisk hälsa.

 

Den mediala vägledning och de budskap jag får under sessionen delar jag med dig efteråt.

bottom of page