top of page
Mother and Daughter

BODYSOUL CARE PROGRAM

- Ett holistiskt och spirituellt hälsoprogram

I det här programmet jobbar vi med din kropp och själ på flera nivåer. Vi höjer din frekvens och din energi och vi minskar på dina obalanser och symptom. Vi höjer din livskvalitet och glädje i livet.

HOLISTISK HÄLSOCOACHNING

Läkande och helande kost

Genom antiinflammatorisk och näringsrik kost ger du din kropp healing och läkningsprocesser kan starta. Mathealing som renar på cellnivå.

Vi minskar också på vanliga obalanser såsom mag/tarmobalans, acne och eksem, hormonella obalanser, stress och utmattning, för att nämna några.

 

Andning och meditation

Du kommer lära dig djupandning, meditation och vikten av återhämtning för att komma närmare ditt hjärta, lära dig lyssna på din inre röst och sänka stress i alla former. Du lär dig att jorda och grunda dig. Du lär känna din egen energi och att känna in andras energi - energetisk hygien.

 

Healing

Under programmet får du även ta emot medial healing som är balanserande och läkande. Healingen är chakrabalanserande och du släpper på trauman och blockeringar. Allt för ditt högsta bästa och för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Sessionen ger även kanaliserade budskap från mitt mediala team.

 

Medial livscoach

Under alla våra sessionen finns min intuition och mina guider närvarande för din vägledning och för din utveckling inom de områden som är aktuella för dig just nu.

För vem?

Det här programmet är för dig som behöver en ny riktning i livet. För dig som behöver hjälp och vägledning med din hälsa för att minska på obalanser, men som även vill göra ett själsligt arbete för att få mer glädje i livet och komma närmare ditt hjärta och det liv du vill leva.

 

Resonerar det här med dig?

När något känns i din kropp och skapar nyfikenhet och inspiration, är det ofta meningen och ett tecken. Följ den känslan!

 

Du är så välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Där får du möjlighet att ställa frågor, berätta om dina behov och önskemål och känna in om det här programmet är något för dig.

bottom of page