top of page
Pink Lotus Flower

BodySoul Healing
1:1 coachning

(online eller fysiska möten i Uppsala)

När du fått nog av en trött kropp och en trött själ. När du fått nog av att inte ha någon energi över och börjar känna dig utmattad.

 

Du har besvärats alldeles för länge av mag- och tarmbesvär, hormonella besvär, inre stress, trötthet och brist på energi.

 

Det enda du önskar dig är lugn. Inre lugn, ett lugnt sinne och en kropp som är lugn och i balans. En lugnare tillvaro.

I BodySoul Healing jobbar vi på djupet med grundorsaken till detta. Vi jobbar med kroppen i olika nivåer. Tar kontakten med kroppen igen och även sinnet och känslorna.

 

Genom ältande, grubbel, oro och fokus på allt utanför oss själva, når vi inte läkning och får inte samma resultat som när vi ser till oss själva och vårt inre.

 

Här jobbar vi aktivt med det som skaver, med det som begränsar dig från att leva ut, känna glädje och lugn.

 

Efter programmet berättar många om ett nytt liv! Om känslor, obearbetade händelser som släppt, om programmeringar och föreställningar, måsten och borden som släppt.

 

  • Du kommer få en inre styrka och känna självkärlek på en ny nivå!

  • Du kommer kunna säga JA och NEJ till rätt saker, utifrån dig själv och din vilja.

  • Du bygger självtillit och självrespekt och skapar dig det liv som du vill leva.

  • Dessutom med en kropp som mår bra och som du vet hur du ska ta hand om.

  • Du känner också att du vill ta hand om din kropp, ge den näring och omsorg och du vet hur du tar dig tid för det och på vilket sätt du får din kropp att må bra.

Det här ingår

Green Smoothie

Läkande och helande kost

Genom den läkande och antiinflammatoriska kosten, hjälper vi och stöttar kroppens läkningsprocesser. Det här är healingmat som renar på cellnivå och ger kroppen näring och energi att ta hand om obalanser, såsom mag- och tarmbesvär och hormonella obalanser av olika slag. Vi jobbar individuellt och där du står. Lite i taget och ser kraften i de små stegen.

Meditation

Andning och meditation

Du kommer lära dig djupandning, meditation och vikten av återhämtning för att sänka din inre stress, börja lyssna på din kropp, höra din inre röst och stärka din intuition. Alla meditationer är guidade och skapas i stunden, helt skräddarsydda för dig.  Du komma närmare ditt hjärta och det som är viktigt för dig.  Du lär dig att jorda och grunda dig.  Du lär känna din egen energi och att känna in andras energier, för att lära dig att avskärma och inte ta in allt du känner in och känner av i din omgivning.

Energy Healing

Healing och medial livscoachning

Under programmet får du även ta emot healing som är balanserande och läkande. Healingen renar och balanserar chakran och du kan släppa på trauman, obearbetade känslor och blockeringar. Allt för ditt högsta bästa och för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut.  Sessionen ger även kanaliserade och vägledande budskap till dig för din personliga utveckling.

Ny riktning i livet

Direction
Det här programmet är för dig som behöver en ny riktning i livet. För dig som behöver hjälp och vägledning med din hälsa för att minska på obalanser, men som även vill göra ett själsligt arbete för att få mer glädje i livet och komma närmare ditt hjärta och DET LIV DU VILL LEVA.
Writing by the Water

Resonerar det här med dig?

När något känns i din kropp och skapar nyfikenhet och inspiration, är det ofta meningen och ett tecken. Följ den känslan!

 

Du är så välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Där får du möjlighet att ställa frågor, berätta om dina behov och önskemål och känna in om det här programmet är något för dig.

bottom of page